”Vi säljer det kunden väljer”

Roland Hultman heter jag som driver friluftsföretaget Entré Trading. Mitt i Sveriges storslagna natur, 43 km utanför Sundsvalls stadscentrum,  hittar ni oss. Entré Trading är ett friluftsföretag med ambitionen att sätta människan i naturens centrum. Där fiskar vi, jagar, plockar bär, går utefter vandringsleder/skoterleder, äter ute och skrattar tillsammans. Är det dags att se något annat än kontorets fyra väggar ett tag, då är det hit ni ska komma. Sommar som vinter anpassar vi aktiviteter som passar just Er.

Jag ordnar företags- och gruppaktiviteter med inriktning mot fiske samt sköter Knivtjärn där du kan fiska med fiskekort och hyra husvagnsplats. Gruppaktiviteterna sker i Lilljärptjärn och Lövåstjärn. Lövåstjärn öppnade sommaren 2009 och där finns möjlighet att hyra fiskeutrustning, och precis som vid bokningar av Lilljärptjärn är mat och övernattning möjliga val. Jag är flexibel och har du andra önskningar än de jag skrivit här så är det bara att mejla eller ringa mig. Kontaktuppgifter finner du längst ned på sidan. Är det något du vill veta så är det bara att fråga. Det är Ni kunder som bestämmer det utbud vi skall tillhandahålla.

Jakt är ett annat stort intresse. En stor del av mitt liv har jag ägnat åt att uppfostra norska buhundar som hjälper mig att fylla frysboxen varje höst.

Vill du veta mer? Välkommen in!

MVH Roland Hultman

3 kommentarer
 1. Peter Johansson sa:

  Hej är det någon vinter premiär för vinterfiske på knivtjärn?
  Mvh. Peter

  Gilla

  • entretrading sa:

   Hej och tack fr din frfrgan, Har inte ngon speciell vinterfiskepremir p Knivtjrn, dr har det fiskats frn det att isen br som vi alltid gr p vintern. Satte in bde regnbge och rding infr isfisket, skall du ka dit och fiska mste du se till att du har rejlt stark utrustning, satte ut mycket stor fisk till fisket i vinter. God fiskelycka nskar jag dig under ditt fiske.

   Mvh//Roland

   Gilla

 2. staffan sandström sa:

  jag har satt in 250 kr för fiskekortet kommer förbi någon dag och hämtar det

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: